Beste klanten, voor persoonlijke redenen moeten wij tijdelijk onze activiteiten pauzeren. Wij houden u op de hoogte van de hervatting van onze activiteiten. Bedankt voor uw vertrouwen. Het Molenmix team.

Een echt kinderspel !

zie onze colli

Waarom al die verschillende variëteiten van bloem voor onze broodmixen?

Sinds eeuwen is brood alomtegenwoordig in onze dagelijkse voeding maar is het brood dat wij eten werkelijk een gezonde voeding? Is het graan, basisproduct van het brood, werkelijk het product dat wij denken dat het is? Hierbij enkele belangrijke weetjes in verband met ons graan en ons brood…

Hoeveel bakkers maken nog zelf hun brood? Het beroep van bakker is zeer arbeidsintensief en zij die nog op artisanale wijze werken, zijn dus zeer zeldzaam. Vandaag kopen de bakkers ofwel kant en klare diepvriesproducten ofwel voegen zij additieven bij hun bloem die hun het werk gemakkelijker maken. Bovendien is de bloem die vandaag gebruikt wordt, vaak zonder al te veel smaak, arm aan vezels en vitamines en met veel gluten.

Indien u uw brood thuis maakt met de broodmixen van de Molenmix, dan hebt U de garantie van een gezond product met een lekkere smaak. De bloem die wij selecteren wordt gemalen op traditionele niet verhitte wijze en op de al even traditionele molenstenen. Hierdoor heeft ons product een hoge voedingswaarde. Onze bio-bloem komt van gecertifieerde traditionele Belgische landbouw. De molenmix stelt dus een gediversifieerd gamma voor van broodmixen klaar voor onmiddellijk gebruik. Met deze broodmixen worden huisbereide producten echt eenvoudig en hebt u de garantie om gezond te eten.

Hoe werkt het

Oorsprong van het graan
van onze broodmixen?

Al onze granen komen van Belgische landbouw. De bloem die wij zorgvuldig selecteren wordt gemalen op traditionele niet verhitte wijze en op de al even traditionele molenstenen. Wij zorgen er voor dat wij u een artisanaal kwaliteitsproduct aanbieden. Ons biogamma komt van graan van gecertifieerde biolandbouw. Voor een vers en lekker huisgemaakt brood, stellen wij u onze bio mixen voor zoals tarwe, rogge en spelt…

Eenmalige of repetitieve bestelling,
zonder verbintenis

Wij stellen u een systeem van regelmatige en repetitieve bestellingen voor. U kiest of stelt zelf uw pack samen en iedere maand krijgt u uw coli met broodmixen aangeleverd. U kunt uw abonnement op gelijk welk ogenblik, onmiddellijk en volledige kosteloos stopzetten. Indien onze voorgestelde packs niet aan uw verwachtingen beantwoorden, dan kunt u steeds zelf een eigen pack samenstellen.

Levering
via Kiala

Wij werken met de aanleverpunten van Kiala. Er zijn 2400 aanleverpunten in de Benelux en dus is er steeds een aanleverpunt dicht bij u. U kunt zelf uw colli afhalen op het tijdstip dat u het best en gemakkelijkst uitkomt.