Ons concept

Uw eigen dagelijks brood

Een echt kinderspel !

kinderspel

Naar de colli

Vanwaar het idee om een ruim en uitgebreid gamma van broodmixen aan te bieden?

Brood is in onze westerse wereld het voedingsmiddel dat wij het meest consumeren. Nochtans worden wij vandaag geconfronteerd met een echte verschraling van het aanbod op de markt. Het brood dat wij kopen in de bakkerij is vaak niet meer het traditioneel bereide product dat wij vroeger gewend waren. In de supermarkt vinden we enkel nog brood afkomstig van industriële productie.

Dit stimuleert meer en meer mensen om thuis dagelijks thuis hun eigen brood te bakken. Het aanbod van bloem in de supermarkt is erg beperkt en het dagelijks maken van een eigen mix is niet erg handig en bovendien tijdrovend. Vandaar ons aanbod van een uitgebreid gamma van bloemmixen klaar voor gebruik en waarvoor je dus enkel water dient toe te voegen. Gedaan met het afwegen van bloem, uw hoofd breken of er al dan niet voldoende gist is en vooral uw keuken blijft steeds even netjes. Ons volledige gamma bevat enkel natuurlijke kwaliteitsvolle ingrediënten. Het volstaat om enkel water toe te voegen (300ml of 330ml) in uw broodmachine en uw heerlijk vers brood is klaar.

Wij stellen u tevens een systeem voor van automatische bestellingen waarbij u iedere maand een gamma krijgt van diverse mixen die het beste aansluiten bij uw smaak. Geen behoefte meer om iedere maand te bestellen, u krijgt eenvoudigweg een mail wanneer uw volgende bestelling in het door u gekozen Kiala punt klaar staat. U kunt op gelijk welk ogenblik en dit volledig kosteloos uw automatische bestelling stopzetten via een eenvoudige mail.

Indien u onze producten wil testen, kunnen wij u vrijblijvend een gratis staal van 2 mixen van ons gamma aanbieden.

Hoe werkt het ?

Ons meel is zorgvuldig geselecteerd om kwalitatieve ambachtelijke produkten aan te bieden. Ons bio gamma bestaat uitsluitend uit meel afkomstig van gecertifieerde biologische teelt.
Wij bieden u repetitieve bestellingen aan. U stelt uw pack samen en elke maand krijgt u uw maandelijkse consumptie. U kunt deze bestelling vrijblijvend aanpassen of stoppen. 
Wij werken met Kiala want dit laat toe om uw bestelling af te halen op het tijdstip dat u het meest schikt en dit op een afhaalpunt nooit ver verwijderd (2400 punten in België).

Gratis monster